ЧП Леськов Ю.М. Субота, 18.05.2024, 10:44
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Розділи каталога
Системи відеонагляду [2]
Структуровані кабельні системи [1]
Міні - АТС [2]
Монтаж [4]

Головна » 2008 » Жовтень » 27 » Системи відеонагляду
Системи відеонагляду
21:51

Відеонагляд

Відеоспостереження – кращий метод забезпечення безпеки. Це цілодобовий контроль території, що охороняється, і при необхідності детальне відновлення подій. Відеоспостереження на будь-якій території, незалежно від призначення і площі, значно спростить контроль над ситуацією. За допомогою сучасних відеокамер, моніторів, панелей управління і тому подібне, Ви зможете простежити за роботою співробітників, за діями клієнтів, або зловмисників, в разі їх посягання на Ваше майно. Перегляд відео можна здійснювати як через монітори, встановлені на території, що охороняється, так і через інтернет, в разі Вашої відсутності. Виходячи зі своїх потреб (все залежить від об'єкту, на якому вестиметься відеоспостереження), Ви можете встановити приховане, безпровідне, цифрове відеоспостереження, а також відеокамери будь-якого розміру або вигляду (кольорові або чорно-білі, модульні, купольні, поворотні, відеоочки і так далі) Розпізнавання рухів, збір інформації по подіях, порівняння інформації, що поступила, з архівом і інші зручні і корисні функції, які Ви отримаєте, встановивши відеоспостереження, забезпечать Вам спокій за свою квартиру, дачу, службове або технічне приміщення. Вам надається великий вибір устаткування: камери, об'єктиви, монітори, пульти управління, відеокожухи і ін.
Для забезпечення безпеки квартир часто встановлюють відеодомофони. Для великих підприємств – системи відеоспостереження.

Системи відеонагляду


Системи відеоспостереження – це комплекс технічних засобів (відеокамери, об'єктиви, монітори) для контролю безпеки і збереження майна на потрібній території. Залежно від площі об'єкту, що охороняється, встановлюють необхідну кількість відеокамер, моніторів. Постійний перегляд інформації, що отримується з камер, і збереження її на носії дозволяє у разі потреби відтворювати, редагувати дії і події. Для тривалого зберігання великих об'ємів інформації системи відеоспостереження використовують відеореєстратори. Системи відеоспостереження дуже прості у використанні і установці (установка і запуск здійснюється не більше ніж за 7 днів). При цьому володіють якостями, властивими високотехнологічному устаткуванню: обробляють і зберігають велику кількість інформації, передають високоякісні зображення. Наявність в системи відеоспостереження технологій аналізу зображень дозволить без зусиль визначити (розпізнати) осіб порушників або злодіїв, автомобільні номери, інформацію про товар на чеці. Системи відеоспостереження так само дають можливість видаленого перегляду зображень по локальній мережі або мережі Інтернет.


Установка систем відеоспостереження

Ми надаємо послуги з установки систем відеоспостереження. Завдяки налагодженим зв'язкам з провідними постачальниками устаткування для монтажу відеоспостереження, ми можемо гарантувати якісне виконання робіт в строго позначені терміни. Наші фахівці мають справу з найсучаснішими пристроями, серед яких адресні датчики, домофони, відеомонітори, відеокамери і багато що інше. У сферу нашої компетенції входить надання повного комплексу послуг, у тому числі:
• продаж і установка  відеоспостереження, установка систем відеоспостереження, що включає комплекс відеокамер, системи контролю доступу (СКД) і управління доступом);
• створення локальних обчислювальних центрів, постачання системних блоків комп'ютерів і моніторів;
• технічна підтримка і сервісне обслуговування після монтажу систем відеоспостереження.

Монтаж систем відеоспостереження — одна з ключових послуг. Ми встановлюємо системи відеоспостереження різного рівня і проводимо їх обслуговування. Установка відеоспостереження виробляється на основі сучасних елементів — відеокамер, кольорових і чорно-білих моніторів, панелей управління і ін. Наші співробітники, перш ніж приступити до монтажу систем відеоспостереження, складуть оптимальний проект установки і розрахують кошторис робіт, складуть проект, допоможуть Вам з вибором, необхідних саме для Вашої конкретної території і Ваших потреб, набору технічних засобів для відеоспостереження. Нададуть послуги з монтажу відеоспостереження,  вироблять пуско-налагоджувальні роботи і здадуть готовий об'єкт в експлуатацію (тобто після установки відеоспостереження перевірять роботу всього комплексу).
Після установки системи відеоспостереження Ви отримаєте повну картину що відбувається в квартирі, котеджі, офісі, магазині або будь-якому іншому комплексі приміщень. Дозвольте собі забути про проблеми безпеки.
Установка відеоспостереження допоможе запобігти злому, по хвилинах відновити події або простежити за діяльністю співробітників і клієнтів.

Вигідна довгострокова співпраця


Відмітна особливість — надання повного комплексу послуг у сфері установки відеоспостереження, систем контролю доступу (СКД). Наші експерти нададуть свою професійну допомогу по установці і налаштуванню програмно-апаратного забезпечення, у тому числі проконсультують Ваших співробітників по особливостях роботи з даними локально-обчислювальними мережами.
Ми завжди готові запропонувати дійсно оптимальний комплекс технічних рішень. На все устаткування і послуги ми надаємо гарантію терміном в один рік. Наші технічні експерти нададуть Вам всі необхідні рекомендації відносно конфігурації системи, допоможуть підібрати устаткування і відповідять на будь-які питання.

Категорія: Монтаж | Переглядів: 2045 | Додав: Leskov | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz